קנדידה

קנדידה

קנדידה
קנדידה

הקנדידה מיוחסת לזיהום שנוצר על ידי פטרייה דמוית שמרים. היא נפוצה בפה, בנרתיק, באזור המעיים. טיפולי אנטיביוטיקה ארוכים חושפים אותנו להתפתחות קנדידה. הטיפול באנטיביוטיקה הורג גם את החיידקים הטובים המהווים התנגדות טבעית לקנדידה.

הקנדידה מאופיינת בזיהומים חוזרים בנרתיק ובמעי.  היא מעוררת תגובות אלרגיות. בטיפול נמליץ להימנע ממוצרי חלב, סוכרים, מזון מותסס או מבוסס על שמרים.

הקנדידה פעילה ומשגשגת בסביבה חמה ולחה. לכן נעבוד בתדרים גבוהים וקרים. כחול וכחול ירקרק.

טיפול בקנדידה אינו קל  היא מחלישה את מערכת החיסון של הגוף.

בטי עזרא \ ניו אייג'